fbpx
Сьогодні
10:15 30 Лис 2019

У Києві вночі підірвали відділення "Ощадбанку"

У Києві невідомі сьогодні підірвали і пограбували відділення "Ощадбанку", у зв'язку із інцидентом у місті запроваджено поліцейську операцію "Сирена".

Про це повідомляє портал ДТП.kiev.ua на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Як розповіли очевидці події, зловмисники втекли в бік станції метро "Славутич" на автомобілі Volkswagen Passat. Транспортний засіб наразі розшукують правоохоронці. На місці вибуху працювали вибухотехніки і слідчі, обставини та сума вкрадених грошей поки встановлюються.

Ощадбанк вибух Київ

"За попередніми висновками фахівців та поліцейських, зловмисники  за допомогою газово-повітряної суміші підірвали банкомат. Звідти забрали касети з грошима, сіли до автомобіля та поїхали. Наразі сума збитків встановлюється", – повідомили у  пресслужбі поліції Києва.

Ощадбанк вибух Київ

Під час вибуху банкомата люди не постраждали. Але пошкоджень зазнало внутрішнє оздоблення будівлі, в якій розташована фінансова установа.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події, опитали свідків та вилучили записи з камер відеоспостереження.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення, або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоди у великих розмірах) ККУ.

Поліція розшукує зловмисників.

Ощадбанк вибух Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: