fbpx
Сьогодні
21:14 30 Лис 2019

Скороход про виключення з фракції: Хотіли зробити "показовий виступ"

Анна Скороход

Нардепка Ганна Скороход переконана, що виключення її і Антона Полякова зі складу фракції "Слуга народу" є "показовим виступом".

Про це вона сказала в ефірі Українського радіо.

"Я продовжую спілкуватися зі своїми колегами. З багатьма ми стали гарними друзями. Тому навіть виключення з фракції не порушуватиме мої особисті відносини", — сказала вона.

Анна Скороход наголосила на тому, що партія "Слуга народу" — це збірна солянка, у якій багато різних людей, немає гарантії, що всіх можна було перевірити.

Разом із тим Анна Скороход вважає, що очищення в "Слузі народу" потрібно було починати не з тих людей. "Якщо вже зачищати по-справжньому, то треба прибрати найперше голову фракції. Зважаючи на всі ті історії, які з ним зв'язані і всі ті речі, які він робить. Якщо людина не може керувати фракцією, якщо під її головуванням відбуваються такі речі, то тут питання саме до голови фракції. Ми голосували з Антоном не так, ми не підтримували рішення, ми не йшли проти людей — нас виключають. При цьому "криворізька історія" залишається зам'ятою (Антон Поляков оприлюднив аудіозапис розмови "Юзіка" зі "Слуги народу" з поліцією у Кривому Розі — ред.) і з нею ніхто не розбирається. І про неї вже ніхто не говорить. То кого захищають?", — сказала Анна Скороход.

Нардепка вважає, що її з Антоном Поляковим виключають за те, що вони голосували не так і в чомусь не підтримували партійні та фракційні рішення.

"Нас ставлять на одну лінію з людиною, яка мала кримінальне минуле (народного депутата Романа Іванісова, про чию судимість за групове зґвалтування нещодавно стало відомо, виключили зі складу партії "Слуга народу" та фракції політсили у Верховній Раді — ред.). Якось воно трохи дивно. При тому до людей, які домовляються про перерозподіл впливу і кришування, ніяких зауважень та питань. То в чому очищення?", — сказала вона.

Анна Скороход зазначила, що на ній та Антону Полякову хотіли зробити "показовий виступ".

Нагадаємо, з фракції "Слуга народу" виключили народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова.

Скороход заявила, що фракцію "Слуга народу" покинуть ще 11 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: