fbpx
Сьогодні
15:05 30 Лис 2019

Постраждалий в ДТП з дитячим омбудсменом Кулебою водій прокоментував ситуацію

Водій мікроавтобуса, який також постраждав у ДТП, яке сталося, коли уповноважений з прав дитини Микола Кулеба, поспішаючи, виїхав на червоне світло, вперше прокоментував ситуацію.

Молодий чоловік на ім'я Вадим уже виписався з лікарні і продовжує відновлюватися вдома, повідомляє ТСН. У нього струс мозку, забої – свої пошкодження молода людина вважає неважкими, а ось у Кулеби і його синів все набагато гірше.

На днях Вадим, за власною ініціативою, відвідав у лікарні Миколу Кулебу, знаючи, що він і його діти постраждали сильніше – старший син Кулеби, як сказали лікарі, був введений в медикаментозну кому.

"До Кулеби приїхав за власним бажанням. Всі ми люди, він постраждав більше, ніж я навіть. Я на нього зла не тримаю", – розповів водій, додавши, що він не є "особою без постійної роботи", простіше кажучи, безробітним, як написав заступник глави МВС Антон Геращенко, – він виконував службовий рейс, оскільки працевлаштований.

Водій також розповів, що Кулеба оплатив витрати на лікування.

"Згідно моєму лікарняному, Кулеба мене підтримав, фінансово допоміг. Оплатив, можна сказати, моє лікування", – розповів Вадим.

24 листопада уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба разом зі своїми двома синами потрапив у серйозну ДТП.

Наразі Кулеба перебуває у лікарні "Феофанія" у стані середньої тяжкості, його старший син – непритомний.

Нагадаємо, що поліція Київщини розслідує обставини ДТП за участю Кулеби.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: