fbpx
Сьогодні
18:41 30 Лис 2019

Гончарук анонсує програму фінансування українських стартапів

У понеділок, 2 грудня, Прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсує програму фінансування українських стартапів.

Про це передає пресслужба Кабміну.

Як повідомили у КМУ, 2 грудня 2019 року відбудеться брифінг з нагоди старту прийому заявок на фінансування Українським фондом стартапів.

У заході візьмуть участь: Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, міністр фінансів Оксана Маркарова, голова наглядової ради Українського фонду стартапів Леся Севрук.

"Наприкінці 2019 року може відбутися перший Pitch-event (коротка презентація бізнес-концепцій перед конкурсною комісією). За його підсумками будуть визначені стартапи, які отримують безповоротну фінансову допомогу", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рішення про початок грантової програми фонду прийнято на засіданні Наглядової ради Українського фонду стартапів 27 листопада 2019 року. Датою старту прийому заявок оголошено 2 грудня 2019 року.

Фонд почав свою роботу в липні 2019 року. Протягом цього часу були розроблені процедури грантової програми та створено портал для прийому заявок.

Завдяки автоматизації операційних процесів процедура відбору заявок відбуватиметься в максимально стислі терміни та буде мінімізоване адміністративне втручання на всіх етапах розгляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: