fbpx
Сьогодні
11:58 29 Лис 2019

Українці зірвали виступ російського "представника Криму" на форумі ООН

Представники України на форумі ООН з питань меншин зірвали виступ незаконно обраного до Держдуми Росії депутата від окупованого Криму Руслана Бальбека.

Про це повідомив колишній постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін, пише "Укрінформ".

Він зазначив, що замість російського дипломата виступати на форумі ООН в Женеві вийшов "депутат Держдуми" Руслан Бельбек.

"Український дипломат за процедурою почав заперечувати проти виступу Бальбека, наголошуючи, що це фейковий делегат, він порушує резолюції Генасамблеї ООН і взагалі не має права представляти Росію. А я, у межах загальноприйнятих парламентських процедур, не порушуючи правил, почав голосно стукати по столу, псуючи виступ колаборанта "на картинку" і заглушуючи його слова", — зазначив Бабін.

За його словами, в результаті виступ Бальбека був зірваний. Він зазначив, що провокацію російська делегація готувала цілий день.

При цьому Бабін висловив сумніви щодо неупередженості головуючої на засіданні, однієї з експертів ООН, котра, як у нього складалося враження, "підігрувала росіянам".

Український уряд надіслав ноту ООН через візит російських "представників Криму" на форум у Женеві з питань меншин.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: