fbpx
Сьогодні
10:14 29 Лис 2019

Депутатка "Слуги народу" звинуватила журналістку в маніпуляції через вирвану фразу

Фото: Цензор.НЕТ

Колишня журналістка та нинішня народна депутатка від партії "Слуга Народу" Ольга Василевська-Смаглюк, яка заявила, що в Україні "пора приглушити свободу слова", звинуватила журналістку телеканалу "Настоящее время" Ірину Ромалійську в маніпуляціях.

"Спочатку ведуча запитує про Марічку Звіробій, потім про людину, яка порвала портрет Порошенка, потім про Олександра Дубінського і його висловлювання, потім отримує мою відповідь, що у нас занадто сильна свобода слова, і пора б почати фільтрувати свою промову тим, хто таке допускає. Вирізає останню фразу без контексту, відправляє на YouTube. Розумничка, good job, well done", — написала Смаглюк у себе в Facebook.

Вона додала, що за 15 років роботи в журналістиці "доводила своїми розслідуваннями, якій владі не місце в Україні".

"Але, виявилося, досить пригрозити президенту фізичною розправою, і це стане нормою речей, свободою слова. Здобули!" — резюмувала Смаглюк.

Раніше стало відомо, що у коментарі телеканалу "Настоящее время" Василевська-Смаглюк заявила, що в Україні "пора приглушити свободу слова".

"Мені здається, що у нас в країні наскільки сильна свобода слова, що її пора б уже приглушити, з поваги до інституту президентства фільтрувати свою мову", — сказала Василевська-Смаглюк.

Так вона прокоментувала справу щодо депутатки від "Європейської Солідарності" Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій, яких підозрюють погрозах президенту Володимиру Зеленському.

Приводом для обговорень стала трансляція Федини та Звіробій у Facebook з кав'ярні у Львові, де вони з використанням ненормативної лексики розкритикували спілкування Зеленського з добровольцями у Золотому.

"Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве", — сказала волонтерка. Депутатка додала, що "там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли".

26 листопада слідчі ДБР скерували до Генеральної прокуратури проєкт повідомлення про підозру чинній народній депутатці від "Європейської Солідарності" Софії Федині та волонтерці Марусі Звіробій. Їх підозрюють у погрозі вбивством президенту Володимиру Зеленському.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: