fbpx
Сьогодні
13:02 29 Лис 2019

Біля Ради пройшла акція за заборону хутрових ферм в Україні

Біля Верховної Ради пройшла акція за заборону хутрових ферм в Україні. Активісти закликали депутатів підтримати законопроєкт 2360.

Про це повідомляє громадська організація UAnimals.

Законопроєкт 2360 зупинить вбивства тварин заради шуб і не дозволить перенести криваве виробництво з країн, де вже почала діяти така заборона, в Україну.

Аналогічні антихутрові заборони вже ухвалили 15 країн Європи і тільки термінове ухвалення ЗП-2360 дозволить зупинити переміщення цього виробництва в Україну — жорстокого щодо тварин та згубного для довкілля: повітря, ґрунтів, поверхневих та підземних вод.

Законопроєкт передбачає синхронне закриття шкуродерень разом із європейськими країнами – з 2025 року, після цього впроваджується кримінальна відповідальність за знущання над хутровими тваринами. Він також захищає працівників хутрових ферм і передбачає їхню перекваліфікацію та працевлаштування у перехідний період до 2025 року.

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается, обувь и на улице

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят, шляпа и на улице

Дивись коротке відео Екорубрики про шкоду хутрового виборобництва і підписуйся на наш YouTube — щотижня публікуємо ролики, як жити в стилі еко

Читайте також:

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: