fbpx
Сьогодні
16:03 28 Лис 2019

"Євросолідарність": Те, що відбувається зі Звіробій, - це частина політичних репресій

У партії "Європейська солідарність" розцінюють обшуки, які з ранку четверга здійснюють співробітники ДБР за сприяння бійців спецрозділу "Альфа" СБУ в будинку волонтера Марусі Звіробій у Калинівці (Київська обл.), як частину політичних репресій, що здійснює нинішня влада України.

"Наступ на Звіробій – це не лише реакція на її критичні зауваження щодо відступу на фронті. Це – частина політичних репресій, якими влада марно сподівається призупинити турбопадіння довіри з боку виборців, розчарованих її нездатністю виконати жодну зі своїх передвиборних обіцянок", – йдеться в оприлюдненій у четвер заяві пресслужби "Євросолідарності".

У політсилі також звернули увагу на залучення до обшуків у волонтера бійців Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів СБ України (скорочені назви ЦСО "А" або "Альфа").

"У партії "Європейська Солідарність" шоковані неспівмірною реакцією правоохоронних органів на заяву Марусі Звіробій. Вона нагадує реакцію Януковича на так званий яєчний теракт 2004 року. Спецпідрозділ "Альфа" – це явно занадто для обшуку вдома у жінки-волонтера. Це принизливо для самих правоохоронців. Їх тренували явно не для цього. Три танки чи три БТР логічно доповнили б три автобуси "Альфи" у цій феєричній спецоперації", – йдеться в заяві.

Нагадаємо, чому до волонтерки Звіробій прийшли силовики з обшуками.

Також Звіробій відповіла Зеленському: "Якщо ти будеш хамити нашим військовослужбовцям, то з тобою станеться все, що ми пояснювали".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: