fbpx
Сьогодні
13:14 28 Лис 2019

Опитування: Більше ніж дві третини українців підтримують зняття недоторканності з Порошенка

Фото Reuters

Більшість опитаних соціологами українців підтримують зняття депутатського імунітету з лідера партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка для проведення слідчих дій у кримінальному провадженні, яке розслідує ДБР.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.

В дослідженні КМІС щодо реакції на актуальні події, соціологи прив'язали своє запитання до заяви лідера партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка, що їхня фракція підтримає зняття недоторканності з народного депутата, п'ятого президента України Петра Порошенка, якщо такий запит надійде до Верховної Ради.

74% респондентів тією чи іншою мірою підтримали це рішення (повністю підтримують 58.2%, швидше підтримують 15.8) 21% – не підтримали. 5% опитуваних не змогли визначитися з відповіддю на запитання соціологів.

Загалом, згідно з даними дослідження, до Порошенка позитивно ставляться 12% опитаних, негативно – 64%.

Дослідження проводилося з 22 по 25 листопада методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Опитування не проводилося на тимчасово окупованих територіях – АР Крим та в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Раніше, рейтинг Зеленського стрімко впав:опитування.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: