fbpx
Сьогодні
12:59 28 Лис 2019

Мінінфраструктури найближчим часом вирішить, чи варто залишати Кравцова на посаді глави "Укрзалізниці"

Міністерство інфраструктури України найближчим часом має намір розглянути питання подальшої роботи Євгена Кравцова на посаді глави АТ "Укрзалізниця" повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Щодо "Укрзалізниці" прем'єр-міністр уже дав оцінку, що є багато зауважень і до того, що відбувалося всередині, і до управління. Тому, я думаю, найближчим часом ми це питання розглянемо, й буде вирішена подальша доля Кравцова", – сказав він на брифінгу у Львові в четвер.

При цьому Криклій зазначив, що держсекретар відомства, екс-начальник департаменту інвестиційної політики УЗ Андрій Галущак, відсторонення від посади якого вимагає звільнена з посади заступника міністра інфраструктури Олександра Клітіна, "ніяк не може впливати на "Укрзалізницю".

"До Галущака зауважень немає, і до локомотивів він точно не має ніякого стосунку. Більш того, ми були б раді, щоб хоч хтось мав якийсь стосунок до локомотивів, тому що востаннє, коли вони закуповувалися, це контракт із General Electric. А так в "Укрзалізниці" взагалі жахлива ситуація. У них дуже давно не купувалися ні нові вагони, ні поїзди і ні тим паче – локомотиви", – зазначив Криклій.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив про намір Кабінету Міністрів змінити керівництво АТ "Укрзалізниця" через корупцію на підприємстві.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: