fbpx
Сьогодні
19:57 27 Лис 2019

"Слід показати країну зсередини": посол Південної Кореї розповів, що вони дуже мало знають про український побут і культуру

Корейці вважають Україну країною, де живуть прекрасні люди. Але вони дуже мало знають про український побут і культуру. Для підвищення обізнаності, їм слід показати країну зсередини.

Про це заявив посол Південної Кореї Квон Кі-Чанг в інтерв'ю телеканалу UATV.

На запитання про те, що люди в Республіці Корея знають про нашу країну, посол відповів, що Україна має дуже хороший імідж у Південній Кореї.

"Якщо говорити загалом, то мої співвітчизники мало що знають про Україну, тому одним із моїх пріоритетів є підвищення обізнаності про Україну й українську культуру серед корейців", – розповів Квон Кі-Чанг.

Він зазначив, що є кілька способів, як розповісти корейцям про Україну. "Один із них – представити Україну в кількох відомих південнокорейських телешоу. Їхні організатори можуть приїхати сюди і зняти Україну зсередини, показати українські традиції, а також культурні цінності з тим, щоб популяризувати їх серед корейців. У нас був подібний досвід із Хорватією", – пояснив посол.

За його словами, такий прийом дав хороші результати. Після виходу телешоу щорічно близько 400 тисяч корейців їдуть до Хорватії з туристичною метою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: