fbpx
Сьогодні
21:06 26 Лис 2019

Стало відомо, який "слуга" може замінити Яременка

Єлизавета Ясько

Депутат від "Слуги народу" Єлизавета Ясько заявила про намір очолити комітет ВРУ з питань зовнішньої політики замість Богдана Яременка, який потрапив у скандал.

Відповідний пост Єлизавета Ясько опублікувала в Facebook.

"Так, це правда. Я балотуюсь на посаду голови комітету зовнішньої політики та міжпарламентської співпраці Верховної Ради України. … Переконана, що рішення є правильним. Я є членом цього комітету та через свою діяльність за останні місяці в мене відбулось безліч зустрічей з дипломатами, експертами, друзями та колегами, що дозволили мені переосмислити роль комітету зовнішньої політики ВРУ та взагалі роль парламенту у формуванні зовнішньо-політичної діяльності України", — написала вона.

Також Ясько описала, якою бачить роботу комітету в майбутньому, звернувши особливу увагу на питання деокупації Криму та звільнення Донбасу.

Раніше ЗМІ писали, що замість Богдана Яременка головою комітету ВР з міжнародної політики хочуть призначити Марину Бардіну.

Нагадаємо, голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень на тлі секс-скандалу навколо його особи.

У "Слузі народу" підтвердили, що відставку Яременка вже затвердили.

Раніше журналісти опублікували листування Яременка з повією. Він заявив, що це провокація.

Пізніше він вибачився за свій вчинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: