fbpx
Сьогодні
23:33 26 Лис 2019

Новий рік у Києві: якою буде головна ялинка країни

26 листопада у центрі міста почали збирати новорічну ялинку. На Софійській площі почали збирати металеву конструкцію для ялинки. Цього року її зберуть з декількох сотень невеликих дерев.

Головну ялинку країни на Софійській площі прикрасять в стилі різдвяної історії про Лускунчика. Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"5 грудня ми розпочинаємо монтаж ялинки, 12 грудня маємо закінчити. Цього разу вона дуже складна, тому прийдеться працювати в три чи чотири зміни. Висота – 30 метрів. Вартість іграшок і ілюмінацій – 2,7 млн грн", – розповів засновник проєкту Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Цьогоріч ялинку прикрасять 750 іграшок у вигляді цукерок та 4 км гірлянд теплого кольору. Навколо ялинки буде восьмикінечна зірка з яскравих гірлянд. Ялинку збиратимуть з гілок сосни і ялиці, постачальниками яких є Вінницька та Житомирська область.

"Цьогоріч ми внесли багато нових акцентів, які мають зробити різдвяні свята комфортними абсолютно для всіх груп населення", – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Головну ялинку країни відкриють у День святого Миколая, 19 грудня, о 19:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: