fbpx
Сьогодні
16:44 25 Лис 2019

В Україні 25 листопада розпочався процес висування кандидатів на місцеві вибори в ОТГ

Фото Reuters

В Україні 25 листопада розпочинається висування кандидатів на місцеві вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад (ОТГ) і відповідних сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 29 грудня 2019 року.

Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

Прийом документів кандидатів у територіальних виборчих комісіях триватиме до 4 грудня включно. До 5 грудня ТВК ухвалюватимуть рішення про реєстрацію кандидатів.

Вибори 29 грудня призначено в шести ОТГ – трьох сільських, одній селищній та двох міських – у чотирьох областях України (Дніпропетровській, Львівській, Сумській, Чернівецькій).

Нагадаємо, що 18 листопада розпочався процес висунення кандидатів на місцеві вибори, які відбудуться 22 грудня 2019 року в 86 ОТГ, з яких 69 сільських, 16 селищних і одна міська у 21 області України.

Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться у 3 об'єднаних територіальних громадах, у Волинській області — у 2 ОТГ, у Дніпропетровській області — в 5 ОТГ, у Донецькій області — в 1 ОТГ, у Житомирській — в 1 ОТГ, у Закарпатській області — в 9 ОТГ, у Запорізькій області — у 8 ОТГ, в Івано-Франківській області — в 6 ОТГ, у Київській області — в 2 ОТГ, у Кіровоградській області — в 6 ОТГ, у Луганській області — в 1 ОТГ, у Миколаївській області — в 2 ОТГ, в Одеській області — в 5 ОТГ, у Полтавській області — в 6 ОТГ, у Рівненській області — в 9 ОТГ, у Тернопільській області — в 4 ОТГ, у Харківській області — в 4 ОТГ, у Херсонській області — в 2 ОТГ, у Хмельницькій області — в 4 ОТГ, у Чернівецькій області — в 1 ОТГ, у Чернігівській області — в 5 ОТГ.

У виборах, які відбудуться 22 грудня – подання документів до територіальних виборчих округів закінчується 27 листопада включно. А до 28 листопада виборчі комісії ухвалюватимуть рішення про реєстрацію та про відмову у реєстрації кандидатів.

Нагадаємо також, що у червні 2019 року вже відбулися вибори в 66 ОТГ.

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: