fbpx
Сьогодні
16:19 25 Лис 2019

У Сухопутних Військах ЗСУ випробували ББКМ "Козак-2М1" та СБА "Варта-Новатор"

У 169-му навчальному центрі підготовки підрозділів Збройних Сил України пройшли випробування дослідного зразку багатофункціонального бронеавтомобіля «Козак-2М1» та спеціалізованого броньованого автомобіля «Варта-Новатор».

Про це Рубриці розповіли у Сухопутних Військах ЗСУ.

Випробування проходили за участі командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського.

У випробуваннях також приймали участь представники Командування РВіА, управління бойової підготовки, розвідувального управління, управління зв'язку і інформаційних систем та армійської авіації Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України.

У Сухопутних Військах ЗСУ випробували ББКМ

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр Сирський особисто випробував нові автомобілі за кермом та дав позитивну оцінку технічним можливостям ББКМ «Козак-2М1» та СБА «Варта-Новатор».

Окрім того, під час проведення випробування дослідного зразку ББКМ «Козак-2М1» генерал-лейтенант Олександр Сирський виконав вправи стрільб з 12,7 мм крупнокаліберного кулемета НСВТ.

Спеціалізований броньований автомобіль «Варта-Новатор» та багатофункціональний бронеавтомобіль «Козак-2М1» отримали позитивну оцінку від всіх представників робочої групи, які взяли участь у випробуваннях.

Довідково

Козак-2М1 – це повноцінний броньовик, призначений для виконання широкого кола бойових завдань. Козак-2М1 навіть класифікований інакше – як «Броньована бойова колісна машина», а не «спеціалізований броньований автомобіль», як попередні бронеавтомобілі, що випускалися. По суті, Козак-2М1 – це «компактний БТР».

СБА «Варта-Новатор» – бронеавтомобіль, розроблений компанією «Українська бронетехніка». Машина створена на посиленому шасі Ford F-550. Легкий і маневрений СБА "Варта-Новатор" ідеально підходить для спецпідрозділів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: