fbpx
Сьогодні
12:58 25 Лис 2019

Бородянський пояснив концепцію регулювання медіа

Фото "УП"

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський переконує, що владна концепція регулювання медіаринку направлена не на конкретних людей чи інституції, а на контент, і покликана зменшити споживання дезінформації українцями.

Про це сказав міністр в інтерв'ю "Українській правді".

Бородянський нагадує, що 5 років Україна перебуває в стані складної гібридної війни. Одним із серйозних викликів, які стоять перед країною, є споживання людьми великої кількості фейків.

"Просто для нашої країни це загроза національним інтересам і навіть існуванню країни. І я вважаю, що ми відповідально повинні до цього підійти і встановити правила розвитку і захисту свого інформаційного простору…

Ініціативи направлені на контент, який споживається всередині країни. На контент – неважливо, він зовнішній, внутрішній. В цьому відмінність – тобто ми не направляємо свої зусилля в принципі на якихось конкретних людей або інституції, ми направляємо свої зусилля на контент…

Я вважаю, що інформаційні атаки продовжуються, загрози зберігаються, і наш обов'язок зробити так, щоб українці зменшили споживання дезінформації".

Раніше повідомлялося, що Мінкульт та Ткаченко показали як планують регулювати медіа.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: