fbpx
Сьогодні
08:59 24 Лис 2019

Єрмак заявив, що найближчим часом проти нього збільшиться кількість інформатак

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявляє, що проти нього найближчим часом тільки збільшиться кількість інформаційних атак через додані ним зусилля для припинення війни на Донбасі і відновлення територіальної цілісності України.

"В Україні є низка політиків, яким невигідно, щоб закінчувалася війна. Їм невигідно, тому що вони збагачуються на ній – як матеріально, так і політично, нарощуючи рейтинг. Тому я не дивуюся інформаційним атакам на мене, це логічний крок з їхнього боку. Запам'ятайте цей пост, як то кажуть: найближчим часом кількість інформаційних атак проти мене набагато збільшиться", – написав він на своїй сторінці в Facebook у суботу ввечері.

Єрмак зазначив, що в складі команди президента Зеленського він сьогодні докладає багато зусиль для того, щоб війну на Донбасі була закінчена, а територіальна цілісність і суверенітет України – відновлені.

Зокрема, Єрмак прокоментував озвучені до нього питання в ефірі телеканалу "Прямий". Він назвав маніпуляцією і такому, що не відповідає дійсності, твердженню, що "в 2018 році Андрій Борисович Єрмак де-факто став бізнес-партнером людей, тісно пов'язаних з Аркадієм Ротенбергом".

Помічник президента України вказав, що ТОВ "Інтерпромфінанс-безпека" було зареєстровано в 2001 році, проте жодної господарської діяльності воно не вело, це можна підтвердити документально, якщо переглянути дані відповідних офіційних реєстрів.

"Тобто, ще задовго до початку війни, я не мав жодних стосунків з ТОВ "Сарич", як не маю і зараз, і не несу жодної відповідальності за діяльність цієї юридичної особи або його бенефіціарів. Більше того, у мене немає зв'язку з ними , і тому я весь цей час не міг закрити ТОВ "Інтерпромфінанс-безпека", – пояснив він.

Єрмак також зазначив, що стосовно його спілкування з тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором сам посол вже зробив заяву після того, як українські ЗМІ почали поширювати інформацію, яка не відповідає дійсності.

"По-друге, мій брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь в бойових діях як доброволець. У серпні 2014 він отримав контузію, і досі страждає від важких мігреней, і переніс важку операцію з відновлення зору. Тому фраза журналістів "Прямого" каналу про те, що він "залишився неушкодженим", є неправдою", – заявив він.

При цьому Єрмак підкреслив, що двері його кабінету завжди відкриті для преси, він дуже поважає незаангажованих і об'єктивних журналістів, їх роботу і готовий відповідати на будь-які питання.

Раніше ЗМІ повідомили, що Єрмак посилено спілкується з Сурковим, який має намір у січні відвідати Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: