fbpx
Сьогодні
10:47 22 Лис 2019

У Чернівецькій області поранені троє контрабандистів, які під час спроби втечі хотіли збити прикордонників автомобілем

У четвер близько півночі в Чернівецькій області прикордонний наряд викрив групу осіб, які намагалися перемістити тютюнові вироби через державний кордон із Молдови в Україну, під час спроби затримання троє контрабандистів дістали поранень.

"Порушники, помітивши прикордонників і зрозумівши, що їхні наміри викрито, вдалися до втечі на авто. Під час спроби затримання втікачі проігнорували законні вимоги наряду зупинитися і направили один транспортний засіб на прикордонників, чим створили явну загрозу їхньому життю та здоров'ю. Діючи відповідно до законодавства, прикордонники застосували зброю, адже попереджувальні постріли також не зупинили порушників", – повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Надалі транспортний засіб проїхав у напрямку населеного пункту Гвіздівці.

Про цю ситуацію прикордонники поінформували представників правоохоронних органів Чернівецької області та прикордонної поліції Молдови. Крім того, до Національної поліції в Чернівецькій області направлено повідомлення про скоєння кримінального злочину.

Незабаром від чергового підрозділу поліції було отримано інформацію, що до центральної районної лікарні звернулися три цивільні особи з вогнепальними пораненнями.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: