fbpx
Сьогодні
14:19 22 Лис 2019

Сенцов виступить перед депутатами Європарламенту 26 листопада

Фото Reuters

Лауреат премії Європейського парламенту імені Сахарова, український режисер Олег Сенцов виступить у рамках пленарного засідання ЄП у Страсбурзі у вівторок, 26 листопада.

Про це в п'ятницю в Брюсселі на прес-конференції напередодні пленарного засідання Європейського парламенту, повідомила голова прес-служби Дельфін Котард.

"Олег Сенцов буде в Страсбурзі наступного тижня. Він – лауреат премії Сахарова 2018 року і буде на формальному засіданні у вівторок із 12:00 до 12:30, після чого відбудеться спільна з президентом ЄП Давидом Сассолі прес-конференція", – поінформувала Котард.

Очікується, що тоді ж відбудеться і церемонія нагородження Сенцова.

У рамках анонсування порядку денного пленарного засідання голова прес-служби також повідомила, що в середу, 27 листопада, відбудеться голосування нового складу Європейської Комісії, перед яким відбудуться дебати з обраною на посаду президента Єврокомісії Урсулою ван дер Лайєн, в рамках яких вона представить свою команду і цілі нової комісії. "Це буде просте голосування з голосу простою більшістю", – деталізувала вона.

Раніше повідомлялося, що Сенцову, Балуху та ще трьом звільненим політв'язням купили квартири у Києві.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: