fbpx
Сьогодні
21:08 22 Лис 2019

Організатор "убивства" Бабченка анонсував позов у ЄСПЛ

Організатор «вбивства» журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман збирається подавати позов до Європейського суду з прав людини.

Про це він розповів в інтервʼю ТСН.

«До Європейського [суду] піду, і у мене є чому йти», – розповів він.

Також Герман анонсував проведення пресконференції.

«Пресконференцію вони, напевно, змусять мене зробити. Я не готуюся. Я вважаю, що це «неминуче». Я думаю, що я не відверчусь від цього заходу. Тобто, народу хочеться дізнатися, як його любить його влада. Ну нехай вони знають, що вони тепер живуть у 1937 році», – сказав він.

Окремо Герман прокоментував свій стан здоровʼя і розповів, чим планує займатися далі. Зазначимо, організатор «вбивства» журналіста вийшов із колонії в Житомирі за рішенням суду у звʼязку з погіршенням здоровʼя.

«Моя хвороба відома, і всі її симптоми теж. Потихеньку, як кажуть, ще років 12 проживу. Я колюся, тому нормально. Звичайно, я піду перевірюсь. Тому що у мене проблеми з серцем і проблеми з цукром. Це все треба відновлювати. […] А далі я подивлюся, що я буду робити, далі життя підкаже. Може, я візьмуся до чогось іншого, може, я переїду жити до іншої країни і там займатимусь чимось. Куди мені працювати, мені колотися треба весь час», – резюмував він.

Раніше Київський апеляційний суд звільнив від тюремного покарання Бориса Германа, засудженого за організацію "вбивства" російського журналіста Аркадія Бабченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: