fbpx
Сьогодні
16:45 22 Лис 2019

Міністр інфраструктури хоче звільнити свою заступницю, яка нібито отримала посаду "через ліжко"

Міністр інфраструктури Владислав Криклій на наступному засіданні Кабінету міністрів проситиме про звільнення заступниці з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної.

Про це він написав у Facebook.

"Я сам формував свою команду, і залишаю за собою право змінювати її. Я вкрай незадоволений відсутністю розуміння між Олександрою та командою міністерства інфраструктури. Від самого початку я кожному з заступників озвучував свою рішучу позицію, що вони мають заслужити довіру та підтримку в колективі демонструючи лідерські якості. Олександрі лідерства забракло, а довіру з останнім вчинком втрачено.

Якщо у пані Клітіної є реальні факти зловживань чи корупції серед членів команди, я прошу так само повідомити їх для розслідування компетентним органам, вважаю вони мають право знати більше за Джокера.

Олександра Клітіна відмовилась йти у відставку в дусі європейської політичної традиції.

Я вважаю за необхідне винести на наступне засідання Уряду подання про її відставку від свого імені", – повідомив міністр.

19 листопада у мережу злили запис розмови депутатів від "Слуги народу" у Кривому Розі, де вони обговорюють заступницю міністра інфраструктури Владислава Криклія, яка нібито потрапила на посаду "через ліжко". Розмову у Telegram-каналі опублікував нардеп Антон Поляков.

Олександра Клітіна до свого призначення обіймала посаду керівниці Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури України. Працювала не тільки з міністром Володимиром Омеляном, але і з його попередником – Андрієм Пивоварським, будучи його радницею.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: