fbpx
Сьогодні
23:42 22 Лис 2019

Екснардеп Луценко заявив, що депутат від "Слуги народу" був причетний до його викрадення в 2014 році

Екснардеп Ігор Луценко заявляє, що депутат від «Слуги народу» Сергій Литвиненко фігурує в справі про вбивство активіста Юрія Вербицького під час Майдану.

Про це Луценко заявив на своєму Facebook.

«Пам'ятайте такого депутата Сергія Литвиненка, який попався на кнопкодавстві, і якого я тоді впізнав, як особу, чиє прізвище фігурує в матеріалах кримінального провадження щодо мого викрадення? Він довгий час керував одним зі спиртзаводів, які, як кажуть, до недавнього часу контролював кримінальний авторитет Чеба (Олексій Чеботарьов). Чеба під час Майдану фінансував тітушек, зокрема Крисина, а також тих, хто викрадав нас з Вербицьким. Так ось, в ході цього злочину якийсь Щінкін, права рука Чеби по делікатним завданням, 24 (!) рази розмовляв з Литвиненком», — пише екс-нардеп.

За словами Луценка, приблизно так само активно Щінкін дзвонив тітушкам з групи безпосередніх викрадачів його і Вербицького.

Ще з приводу сюжетів Революції Гідності. До вашої уваги – фото з матеріалів кримінального провадження щодо вбивства Юрія…

Posted by Igor Lutsenko on Thursday, November 21, 2019

Помічник Литвиненка Лариса Ткач заявила в коментарі Українській правді, що «нардепа в чому-небудь звинуватити може тільки прокуратура, і що він не братиме участі в чужих іграх і розганяти фейки».

У січні 2014 року учасники Майдану Ігор Луценко і Юрій Вербицький були викрадені з території Олександрівської лікарні в Києві і вивезені за місто.

Після тортур їх кинули в лісі. Вербицький від отриманих травм помер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: