fbpx
Сьогодні
Фото 00:28 21 Лис 2019

Зеленський в Очакові зустрів українські кораблі, які повернули росіяни

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський зустрів в Очакові українські кораблі, які росіяни повернули після захоплення у Керченській протоці минулого року.

Зеленський в Очакові

Фото ОПУ

Український лідер привітав також 17 моряків, які перебувають на місці. Ці військовослужбовці проходили службу на катерах "Нікополь" і "Бердянськ" та буксирі "Яни Капу".

Президент оглянув кораблі і заявив, що Україна звернеться до Росії з вимогою повернути компоненти, які були зняті з суден.

"Я дуже радий, що наші військові катери на місці. Як і обіцяли, ми повернули і наших моряків, і катери", – сказав Президент.

Також Глава держави уточнив, що протягом трьох місяців катери будуть відремонтовані.

Зеленський в Очакові

Фото ОПУ

"Броньовані катери "Бердянськ" і "Нікополь" та буксир "Яни Капу" вже на Миколаївщині. Крок за кроком ми йдемо до миру, шукаючи дипломатичні рішення та борючись за те, щоб наша Україна була знову єдиною", – йдеться у повідомленні Зеленського у Твітері.

Крім того, Володимир Зеленський поспілкувався з екіпажем суден. Президент подякував морякам за готовність продовжувати службу.

Зеленський в Очакові

Фото ОПУ

Раніше повідомлялося, що Зеленський прилетів на Миколаївщину з 3-годинним запізненням через запізнення, одна з журналісток в очікуванні зламала ногу.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський відкрив відбудований міст у Станиці Луганській.

Також Зеленський сказав, коли будуть місцеві вибори на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: