fbpx
Сьогодні
15:43 21 Лис 2019

Уряд відсторонив керівництво АРМА у зв'язку з ситуацією у Новояворівську та Новому Роздолі

Кабінет Міністрів відсторонив від виконання обов'язків керівництво Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) у зв'язку з ситуацією у Новояворівську та Новому Роздолі.

"Уряд залучив до дисциплінарної відповідальності керівництво АРМА за допуск зриву опалювального сезону в регіоні (Львівська обл.) і відсторонив його від виконання обов'язків", – написав Гончарук у Telegram-каналі.

Він зазначив, що в четвер уранці розпочався нагрів систем, і протягом дня до осель мешканців Новояворівська почне надходити тепло. Що стосується Нового Роздолу, то там тривають ремонтні роботи, запустити опалення планують завтра.

"Майже всіх співробітників оформлено на роботу, і вони вже отримали перші виплати зарплати", – додав прем'єр.

Як повідомлялося, зрив початку опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі обласна комісія з НС визнала надзвичайною ситуацією технологічного характеру.

Компанія "Гарант Енергія М", яка була призначена АРМА управителями ТЕЦ у зазначених містах, так і не змогла розпочати опалювальний сезон. Співробітники обох ТЕЦ відмовилися виходити на роботу, протестуючи проти боргів із зарплати за декілька місяців.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: