fbpx
Сьогодні
16:41 21 Лис 2019

У Києві під "ПриватБанком" мітингують робітники заводу Коломойського: фото

Фото bykvu.com

Сьогодні, 21 листопада, в Печерському районі столиці під стінами "ПриватБанку" зібралися працівники Нікопольського заводу феросплавів, який належить олігарху Ігорю Коломойському.

Про це повідомляють Букви.

Активісти стверджують, що "ПриватБанк" заборгував заводу 22 мільйони гривень.

"Завод феросплавів, Нікопольський, вклав гроші в" ПриватБанк ", це було ще в 15 році або в 16. Була домовленість кредитна. Тобто зобов'язання по кредиту і по користуванню грошей. Минуло вже скільки часу, до цього дня банк ці гроші не повертає . Відповідно немає ніяких процентних ставок по кредитним домовленостям", – розказали протестувальники.

Варто зазначити, що 20 вересня близько 500 працівників Нікопольського заводу феросплавів, який належить олігарху Ігорю Коломойському, організували пікет біля будівлі головного офісу "ПриватБанку" в Дніпрі.

Тоді в ході зустрічі співробітників банку з робітниками заводу були озвучені позиції сторін. Банкіри наголосили, що виконання підприємством своїх зобов'язань перед НБУ є наслідком договори поруки за кредитами рефінансування, отриманих власниками банку до його націоналізації 10 років тому, коли і банк і завод належали одному гуртові власників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: