fbpx
Сьогодні
11:49 21 Лис 2019

Росія заявляє, що віддала кораблі в нормальному стані і з усією сантехнікою

Фото: Думская

Федеральна служба безпеки Росії заявила, що військові кораблі, затримані в листопаді минулого року в Керченській протоці, були передані Україні в нормальному стані і зі справною сантехнікою.

Про це повідомляє відео Центру громадських зв'язків ФСБ, російське видання ТАСС.

ФСБ: "Якщо за час переходу від берегів Криму до Очакова українська сторона зуміла "угробити" судна і довести сантехніку до неналежного стану, то це проблема самої української сторони".

Відео ФСБ опублікувала у відповідь на заяву командувача ВМС України Ігоря Воронченко про те, що росіяни "угробили" бронекатери "Нікополь" і "Бердянськ", і буксир "Яни Капу".

ФСБ заявляє, що це "відеокадри зовнішнього і внутрішнього стану суден в момент їх передачі українській стороні", а також процедури підписання актів прийому-передачі.

У Росії стверджують, що "на кадрах добре видно, що катери і буксир передані українській стороні в нормальному стані і зі справною сантехнікою".

Орнул.'"Центр общественных связей ФСБ России публикует видеокадры внешнего и внутреннего состояния судов в момент их передачи украинской стороне, а также процедуры подписания актов приема-передачи", – говорится в сообщении. "На кадрах хорошо видно, что катера и буксир переданы украинской стороне в нормальном состоянии и с исправной сантехникой. Если за время перехода от берегов Крыма до Очакова украинская сторона сумела "угробить" суда и довести сантехнику до ненадлежащего состояния, то это проблема самой украинской стороны". (с)

Posted by Andrey Soyustov on Thursday, November 21, 2019

Раніше: Зеленський в Очакові зустрів українські кораблі, які повернули росіяни.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: