fbpx
Сьогодні
10:55 21 Лис 2019

КМДА: Будівля кінотеатру "Київ" непридатна для використання

Директор КП "Київкінофільм" Денис Хомич заявляє, що будівля кінотеатру "Київ" наразі перебуває у непридатному до використання за призначенням стані.

Про це йдеться на сайті Київської адміністрації.

"Як показало обстеження кінотеатру "Київ", його приміщення нищівно експлуатувалось роками, сюди не вкладалось жодної копійки, а відвідувачі щодня опинялись у небезпеці. Дах у жахливому стані, пліснява на стелі, пожежні виходи замуровані, а у підвалі руйнуються несучі конструкції.

Старий орендар не допускав представників міських служб до огляду всіх приміщень".

За словами Хомича, експертизу будівлі замовив нинішній орендар ТОВ "Сінема-Центр". Проводив обстеження кінотеатру Науково-дослідний інститут інноваційного будівництва Української академії наук.

Перевірка встановила, що у будівлі відсутні системи димовидалення, мовного оповіщення про пожежу, автоматизація систем протипожежного захисту, блискавкозахист. Крім того, у неробочому стані перебувають системи внутрішнього протипожежного водопостачання, система автоматичної пожежної сигналізації.

За словами Хомича, найближчим часом міська Комісія з питань власності планує провести виїзне засідання у кінотеатрі і обговорити з орендарем капремонт.

Він додав, що влада хоче, щоб кінотеатр якомога швидше знов прийняв відвідувачів та проводив кінофестивалі.

Раніше: Інвентаризація чи рейдерське захоплення? Кінотеатр "Київ" заблокувала муніципальна варта.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: