fbpx
Сьогодні
23:30 20 Лис 2019

Зеленський відреагував на скандал довкола ДБР

Президент України Володимир Зеленський заявив, що лише чув про «скандал» довкола директора Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Під час візиту до Станиці Луганської президент пообіцяв надати розгорнутий коментар стосовно скандалу у ДБР після того, як дослідить це питання.

«Чесно вам скажу, що сьогодні у мене більш серйозні завдання. Я не знаю, правда, що там за скандал. Я тільки чув, що є якийсь скандал із ДБР. Там якісь записи? Якщо ви не проти, я вивчу питання і відповім вам. Просто не знаю», — цитує його заяву Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, увечері 19 листопада Telegram-канал «Трубу прорвало» оприлюднив компрометуючі записи, на яких чути голос нібито директора ДБР Романа Труби. В аудіозаписі йдеться про вказівки від нібито генпрокурора Руслана Рябошапки і голови Офісу президента Андрія Богдана про припинення низки обшуків.

Роман Труба назвав записи фейком та провокацією.

Наприкінці вересня у кабінеті Труби виявили апаратуру для прослуховування. В бюро допустили витік службової інформації, що може зашкодити розслідуванню низки кримінальних справ.

Раніше у ДБР відзвітували про розслідування щодо Порошенка: відкрито 13 проваджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: