fbpx
Сьогодні
23:07 20 Лис 2019

Зеленський прилетів до Миколаєва з 3-годинним запізненням, одна з журналісток в очікуванні зламала ногу

Фото: Преступности.НЕТ

Пізно ввечері в середу, 20 листопада, літак з президентом України Володимиром Зеленським приземлився в аеропорту Миколаєва

Як повідомляють Новини-N, Зеленський прибув до Миколаєва з тригодинним запізненням. Його візит був запланований на 19.00, але через поломку літака був відкладений.

З аеропорту Зеленський виїхав до військового порту Очакова, куди повернулися два з трьох кораблів ВМС України, захоплені Росією в 2018 році в районі Керченської протоки.

Видання Преступности.НЕТ повідомляє, що журналістів стали пропускати на територію порту.

Зазначимо, що під час очікування Зеленського біля Очаківського порту журналістка ТРК Україна Анжела Слободян впала в рів і зламала ногу.

Як повідомив журналіст НікВєсті Олег Деренюга з місця події, інцидент стався біля прохідної військового порту через суцільну темряву.

«Територія, м'яко кажучи, не пристосована до знаходження тут такої групи людей. Навколо ями, окопані ділянки, темінь суцільна», — написав він у Telegram.

зламала ногу

Раніше повідомлялося, що Зеленський запізнився в Очаків через поломку двигуна президентського Ан. Президент був змушений їхати з Чугуєва до Харкова і пересісти на інший літак, який прислали з Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: