Новини

У Києві до Дня Гідності відкриють виставковий проект на Майдані Незалежності

У Києві на Майдані Незалежності 20 листопада відкриють виставковий проект до Дня Гідності та Свободи "100 років боротьби", який триватиме до 1 березня. У Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва проведуть зустріч-дискусію "Події, що змінили Україну".

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Також 21 листопада на Майдані Незалежності (зі сторони Головпоштамту) відкриється фотовиставка "Два століття – одна війна", на Алеї Героїв Небесної Сотні та в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудуться заходи, приурочені Дню Гідності.

Зазначається також, що для вихованців Палацу дітей та юнацтва в цей день буде організовано зустріч "Революція Гідності – революція свободи" з учасниками Євромайдану.

А в міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці "Молода гвардія" пройдуть зустріч із "живою книгою" і виставки матеріалів "Євромайдан: як перемогла гідність".

До 27 листопада можна буде відвідати виставку літератури "Україна понад усе!" в Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки для дорослих.

А до 26 листопада ознайомитись із експонатами виставки архівних документів "До Дня Гідності та Свободи" у Державному архіві Києва.

Важливо: 21 листопада 2013 року в Україні почався Євромайдан. 6 років тому в цей день у Києві та регіонах розпочалися мирні протести після відмови тодішнього президента Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Указ про День гідності офіційно затверджений президентом від 13 листопада 2014 року. Цей день присвячений двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Свіжі дописи

  • Новини

У ISW зазначили, що відхід військ ЗСУ з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Головнокомандувач ЗСУ показав авіаудари по місцях зосередження особового складу росіян

Військові Збройних сил України завдали ударів по місцях зосередження російських загарбників. Про враження цілей у… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ знищили ще понад 1300 окупантів та 37 артсистем

Минулої доби, 28 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Війська рф понад 300 разів били по Запорізькій області: є порений та руйнування 

Загарбники впродовж доби 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Генштаб: Сили оборони відбили 55 атак противника на Авдіївському напрямку

Українські військові утримали позиції та відбили штурми російських військ на Херсонському напрямку. Також ЗСУ відбили… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.