fbpx
Сьогодні
09:24 20 Лис 2019

У Києві до Дня Гідності відкриють виставковий проект на Майдані Незалежності

У Києві на Майдані Незалежності 20 листопада відкриють виставковий проект до Дня Гідності та Свободи "100 років боротьби", який триватиме до 1 березня. У Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва проведуть зустріч-дискусію "Події, що змінили Україну".

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Також 21 листопада на Майдані Незалежності (зі сторони Головпоштамту) відкриється фотовиставка "Два століття – одна війна", на Алеї Героїв Небесної Сотні та в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудуться заходи, приурочені Дню Гідності.

Зазначається також, що для вихованців Палацу дітей та юнацтва в цей день буде організовано зустріч "Революція Гідності – революція свободи" з учасниками Євромайдану.

А в міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці "Молода гвардія" пройдуть зустріч із "живою книгою" і виставки матеріалів "Євромайдан: як перемогла гідність".

До 27 листопада можна буде відвідати виставку літератури "Україна понад усе!" в Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки для дорослих.

А до 26 листопада ознайомитись із експонатами виставки архівних документів "До Дня Гідності та Свободи" у Державному архіві Києва.

Важливо: 21 листопада 2013 року в Україні почався Євромайдан. 6 років тому в цей день у Києві та регіонах розпочалися мирні протести після відмови тодішнього президента Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Указ про День гідності офіційно затверджений президентом від 13 листопада 2014 року. Цей день присвячений двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: