fbpx
Сьогодні
20:05 20 Лис 2019

Рябошапка заявив про перевірку всіх скандальних витоків у Telegram

Українські правоохоронці перевіряють усі скандальні витоки в Telegram, у тому числі останній злив записів розмов у кабінеті директора Держбюро розслідувань Романа Труби.

Про це на брифінгу в Києві заявив генпрокурор Руслан Рябошапка.

За його словами, правоохоронці повинні визначити, наскільки автентичними є злиті записи, на яких Труба координує свою роботу з ГПУ і керівником Офісу президента Андрієм Богданом. Він також не виключив, що це може виявитися фейком.

"Є кримінальне провадження, яке відкрито і пов'язане з дослідженням законності проведення цих записів. Тут є кілька складових, кілька нюансів і вони між собою пов'язані. Їх треба поєднати, тоді ми зможемо зробити висновки", – заявив Рябошапка.

Відзначимо, що восени 2019 року різкої популярності набрали кілька анонімних Telegram-каналів, які позиціонують себе викривачами влади.

Зокрема, пранкер "Джокер" від імені генпрокурора Рябошапки листувався з нардепами від "Слуги народу" та іншими представниками влади. Своє листування він публікує у Telegram-каналі, але інформацію пропонує в обмін на розширення аудиторії. Наразі на його канал підписалися понад 50 тисяч користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: