fbpx
Сьогодні
22:57 18 Лис 2019

Виключений із фракції "Слуги народу" Поляков оприлюднив розмову нібито депутатів-"слуг"

Фото: Главком

Виключений із парламентської фракції "Слуги народу" нардеп Антон Поляков оприлюднив аудіозапис розмови нібито нардепа Юрія "Юзіка" Корявченкова та інших депутатів-"слуг" із начальником поліції Кривого Рогу.

Запис Поляков виклав у своєму Telegram-каналі.

На запису можна почути як нібито депутати роздають вказівки щодо осіб, яких потрібно "закривати" та обіцяють захист, наголошуючи, що Кривий Ріг – "місто президента" і запевняючи у "101%" підтримки.

"Я хочу представити всіх, я Юрій Корявченков, я представник Зеленського в Кривому Розі і ми проводили вибори, перший тур і другий тур, парламентські. Це Юра Кисіль, він списочник, а я по 33 округу – це два райони, Центрально-міський і Металургійний. Володимир Захарченко, мажоритарник по 31 округу – це Північний район. Слава Медяник це Дніпропетровськ – це 27 округ. Він в Дніпропетровську, просто приїхав познайомитися і підтримати, напевно, і Володимира, і вас. Він в комітеті правоохоронних органів, Вова теж", – каже голос, схожий на Корявченкова.

Інший співрозмовник дає поради, як вчиняти щодо потрібних осіб.

"Нехай тобі хтось пред'явить пред'яву. Нехай тобі пред'яву прокуратура скине, ДБР … Роби це по моїй команді. А ми підтримаємо", – каже чоловік.

Нібито депутати неодноразово наголошують співрозмовнику, що він не повинен нічого боятися.

"Ніхто нічого не скаже. Закрили цю шваль і все. Не потрібно нічого боятися …", – кажуть учасники розмови.

Також у розмові йдеться і про можливості голови Державного бюро розслідувань Романа Труби.

"Якщо хтось із прокурорських буде заважати – ми будемо вносити у ЄРДР по ним", – кажуть співрозмовники.

При цьому раніше Telegram-канал "Темний рицар" попереджав про появу цього запису, зазначивши, що співрозмовниками є Володимир Захарченко, Владлен Неклюдов, Юрій Кисіль, Олена Криворучкина, В'ячеслав Медяник і Юрій Корявченков, а запис зроблено в одному із закладів Кривого рогу.

Після публікації Поляковим кількох хвилин запису "Темний рицар" зазначив, що повна довжина запису – понад 70 хвилин.

Також "Темний рицар" зазначає, що у фракції "Слуги народу" припускають, що запис "злив" Арахамія, щоб відволікти увагу від повідомлень про можливу наявність у нього громадянства США.

Нагадаємо, що "Слуга народу" виключила з фракції двох депутатів.

Після виключення двох депутатів в "Слузі народу" залишиться 250 осіб.

Раніше мажоритарщик Антон Поляков повідомляв журналістам, що глава Офісу президента Андрій Богдан викликав його до себе в кабінет, вимагаючи пояснити причину відмови голосувати за низку законопроектів.

За його словами, до кабінету Богдана також прийшли спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та його перший заступник Олександр Корнієнко.

"Вони дружно питали мене, чому я проголосував проти ДФР (Департамент фінрозслідувань), проти законів щодо ФОПів, щодо кешбеку", – зазначив нардеп.

За його інформацією, такі зустрічі також відбувалися й з іншими членами фракції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: