fbpx
Сьогодні
Відео 23:14 18 Лис 2019

Ляшко заявив, що "спроба закрити йому рота нічого не дасть"

Сьогодні, 18 листопада, Олегу Ляшко вручили повідомлення про підозру через бійку з народним депутатом від «Слуги народу» Андрієм Герусом.

Лідера «Радикальної партії» звинувачують в нанесенні легких тілесних ушкоджень голові енергетичного комітету Верховної Ради. У Бориспільській прокуратурі заявили, що будуть клопотати в суді про утримання Олега Ляшка під вартою без можливості внесення застави.

Сам Ляшко називає справу сфабрикованою і політично мотивованим. Каже, що розмова з Герусом була жорсткою, тому що він намагався запобігти державну зраду.

«Завдання і мета прокурорських органів, які по команді влади фальсифікують проти мене кримінальну справу, одна – обмежити мою політичну діяльність, обмежити нашу боротьбу за відстоювання наших національних інтересів. Корупціонери, злочинці, ті, хто змінює країну – повинні бути на свободі, а ті, хто бореться за Україну, за національні інтереси, робочі місця – я повинен бути під вартою. Спроба закрити мені рот, посадити в тюрму, обмежити мою діяльність – нічого не дасть. Ми будемо боротися, і вони нас не зупинять», – заявив Ляшко.

Раніше колишнього нардепа Олега Ляшка викликали до прокуратури для вручення підозри у справі про його бійку з теперішнім депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль". Ляшко обіцяв прийти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: