fbpx
Сьогодні
23:11 17 Лис 2019

Єрмак посилено спілкується з Сурковим, який має намір у січні відвідати Україну

Помічник президента України з міжнародних питань Андрій Єрмак має контакти з російським віце-прем'єром українського походження Дмитром Козаком, відповідальним за політику Путіна на Донбасі Владиславом Сурковим та Адміністрацією президента РФ в цілому

Про це 16 листопада 2019 року заявив український політик та дипломат Роман Безсмертний в ефірі програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на телеканалі Еспресо.TV.

"Якщо аналізувати цю особу, то він достатньо серйозно інтегрований в російський істеблішмент і він спілкується не тільки із Козаком. Він спілкується з Сурковим, він спілкується з оточенням Суркова дуже тісно. Він спілкується з багатьма в Адміністрації Путіна", – повідомив Безсмертний.

При цьому гість студії зазначив, що в даному випадку йдеться не про особисту позицію Єрмака, а про виконанння ним "доручень Зеленського".

"Треба розуміти – те, що говорить і озвучує Єрмак, це те, що думає, і те, що робить, президент Зеленський. Не розділяйте ці речі", – наголосив Безсмертний.

Помічник прзидента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков має намір у січні 2019 року побувати на підконтрольній українській владі території, аби "розрулити ситуацію щодо Донбасу"

Про це з посиланням на власні дані поінформував у неділю, 17 листопада 2019 року, політичний аналітик Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook.

"У Суркова є плани приїхати сюди в складі невеликої неофіційною делегації на початку січня, щоб розрулити ситуацію щодо Донбасу", – зазначив він.

Але, як наголошує Романенко, навряд чи даний візит вийде приховати, що викличе нові ускладнення для президента України Володимира Зеленського.

Також експерт звертає увагу на той поспіх, з яким партія "Слуга народу" намагається ухвалити закон про особливий статус ОРДЛО, й застерігає команду президента від необдуманих та надто швидких кроків у цьому напрямку.

" …Навіщо поспішати, якщо немає рамкових угод з Росією і європейськими партнерами в рамках Нормандії. Тому, мені здається, що Зеленський форсуючи процеси заганяє себе в пастку", – підсумував Романененко.

Роман Безсмертний заявил, что Ермак активно общается с Сурковым. Так вот по моей информации это правда. Общение с…

Posted by Yuriy Romanenko on Sunday, November 17, 2019

Нагадаємо, у Кремлі хочуть, щоб Україна "погодила" з бойовиками новий закон про статус ОРДЛО.

Раніше Разумков розповів, коли приймуть закон про особливий статус Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: