fbpx
Сьогодні
23:08 16 Лис 2019

Милованов розповів, як курив марихуану

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов зізнався, що під час перебування в США і написання дисертації пробував марихуану.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Прямий".

Так, на запитання, чи вживав він наркотики, міністр заявив, що в Україні ні, а ось у США курив марихуану.

"Ні, я не курю нічого… Скажу вам чесно: сигарети я курив 7 разів у житті. Це коли мене "на слабо" брали в школі. Але я в той час займався вітрильним спортом, і якось у мене цей період — пити та курити — минув. А ось марихуану, це ж нелегально її курити, залежить від штату — в Колорадо зараз легально курити. Так ось марихуану в Україні я ніколи не курив, хоча це і нескладно в школі було або в університеті. Тому що ні. А ось знаєте, де я її курив і тільки там? Це коли в аспірантурі був на докторській (у США, – ред.). Всі американці курять, а хто докторанти — вони просто смалять марихуану нон-стоп. І там мені дали… Тільки в той період, коли мені потрібно було придумати дисертацію", – зазначив Милованов.

За словами міністра, вживання марихуани його не вразило.

"Воно якось не йде мені… Може, я неправильно якось курю — що курив, що не курив. Може, вони мене обманювали, просто мені насипали тютюну… Може, я якось реагую по-іншому. Я навіть кави не п'ю, хоча всі вчені сидять на каві. Я тільки чай п'ю", – заявив Милованов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: