fbpx
Сьогодні
10:38 15 Лис 2019

"Слуга народу" виключила з фракції двох депутатів

Фото: Главком

Фракція "Слуги народу" в п'ятницю виключила зі свого складу депутатів Анну Скороход та Антона Полякова.

Про це вони розповіли журналістам в кулуарах, пише LB.

"Конкретних доказів моїх неголосувань, що я гірше всіх голосую або що я не так голосую, або що я прогулюю засідання, надано не було", – обурився Поляков.

Скороход в свою чергу сказала, що тепер вона вільна "голосувати за програму президента, а не ті лобістські закони, які нам пхають під гаслом законопроектів президента".

Поляков і Скороход заявили, що мають намір і далі підтримувати президента Володимира Зеленського як позафракційні депутати.

Скороход Полякова

Після виключення двох депутатів в "Слузі народу" залишиться 250 осіб.

Нагадаємо, Анна Скороход на виборах 2019 пройшла до Верховної Ради IX скликання від партії "Слуга народу" по 93 мажоритарному округу Київської області.

14 листопада на засіданні Верховної Ради Скороход заявила, що її цивільного чоловіка затримали в помсту за її відмову голосувати разом з фракцією.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Скороход виключать з фракції, а її чоловіком Олексієм Алякіним займуться правоохоронні органи за погрози депутатам профільного комітету з енергетики.

Раніше мажоритарщик Антон Поляков повідомляв журналістам, що глава Офісу президента Андрій Богдан викликав його до себе в кабінет, вимагаючи пояснити причину відмови голосувати за низку законопроектів.

За його словами, до кабінету Богдана також прийшли спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та його перший заступник Олександр Корнієнко.

"Вони дружно питали мене, чому я проголосував проти ДФР (Департамент фінрозслідувань), проти законів щодо ФОПів, щодо кешбеку", – зазначив нардеп.

За його інформацією, такі зустрічі також відбувалися й з іншими членами фракції.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: