fbpx
Сьогодні
17:46 13 Лис 2019

Заарештований у Криму активіст Приходько з СІЗО звернувся до Зеленського

Заарештований у Криму за звинуваченням у підготовці теракту український активіст Олег Приходько звернувся з СІЗО до українського народу та президента Володимира Зеленського.

"Я вже бачу, що нас, політв'язнів, підтримує наша рідна країна. За це я ще більше пишаюся нашою нацією. З великою повагою звертаюся до нашого президента Володимира Зеленського. На вас дивляться всі політв'язні Криму. Наші страждання не повинні бути марними, тому на коліна – тільки перед Богом! Не повинна наша нація перетворитися на продажних манкуртів", – йдеться в заяві, текст якої має в своєму розпорядженні LB.ua.

У своєму листі Приходько зазначив, що його звинувачують у тероризмі за те, що він захищав честь і гідність українського прапора.

"Брати і сестри! Мене звинувачують у тероризмі. За те, що я захищав в окупованому Криму честь і гідність нашого українського прапора! Ми не перші й не останні, хто продовжує боротьбу за існування нашої ідентичності, нашої нації. Від Запорізької Січі до Карпат, наші батьки воювали за своє існування. Дух Степана Бандери в наших серцях!", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, в Криму заарештованого активіста Приходька звинувачують у підготовці теракту.

Раніше повідомлялося, що затриманого в Криму активіста відправили у СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: