fbpx
Сьогодні
13:52 12 Лис 2019

Справа Роттердам+: ексголову НКРЕКП дозволили взяти під варту

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду задовольнила апеляцію прокурора у справі ексголови НКРЕКП Дмитра Вовка, підозрюваного у так званій справі "Ротердам+", та обрала йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Повідомляє пресслужба ВАС.

11 листопада 2019 року Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду розглянуто апеляційну скаргу прокурора на рішення Солом'янського районного суду, який відмовився взяти під варту ексголову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитра Вовка.

ВАС задовольнив апеляційну скаргу прокурора та обрав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також суд ухвалив після затримання і не пізніше ніж через 48 годин після доставки підозрюваного до місця кримінального провадження розглянути за його участю питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м'який запобіжний захід.

За інформацією правоохоронцив, 30 квітня 2019 року Вовк вилетів до Бельгії і з тих пір в Україну не повертався. У судовому засіданні адвокат сказала, що він перебуває за кордоном у зв'язку з навчанням.

Вовк сказав, що не готовий повертатись в Україну, бо не вірить в незалежність судової системи.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: