fbpx
Сьогодні
12:51 10 Лис 2019

У Києві проходить з'їзд партії "Слуга народу": онлайн-трансляція

У столиці проходить перший етап чергового з'їзду партії "Слуга народу".

У ньому беруть участь понад 500 учасників, акредитовано близько 180 представників ЗМІ.

Онлайн-трансляцію з'їзду веде in time Ukraine LIVE. В засідання бере участь спікер ВР Дмитро Разумков і голова фракції Давид Арахамія.

Делегати розглянуть звіт про діяльність партії за рік, кадрові питання та питання участі у виборах в ОТГ.

Безальтернативним кандидатом на посаду глави партії "Слуга народу" є Олександр Корнієнко. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам перед початком з'їзду партії "Слуга народу", передає  УНН.

Арахамія нагадав, що перше завдання з'їзду, це обрати нову голову партії "Слуга народу", адже Дмитро Разумков очолює Верховну Раду.

"У нас там не має ніяких сюрпризів, більш-менш є безальтернативний кандидат Олександр Корнієнко, я думаю всі його підтримають. Він вже фактично і займається останні три місяці…", — сказав Арахамія.

Також, за його словами, на з'їзді розглянуть питання про зміни до уставу та регіональні підрозділи.

"…раніше партія будувалася дуже швидко, зараз ми вже можемо структурно підійти до цього питання, щоб підготуватися на чергові місцеві вибори. І для цього потрібно будувати нормальну вертикальну партійну структуру", — розповів Арахамія.

Нагадаємо, Разумков підтвердив, що планує піти з посади керівника партії "Слуга народу". Олександр Корнієнко наразі є заступником голови фракції "Слуга народу" у ВР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: