fbpx
Сьогодні
19:34 10 Лис 2019

На посаду Яременка є три кандидати, - Арахамія

Народний депутат Богдан Яременко залишить посаду голови комітету Верховної Ради із зовнішньої політики та міжпарламентських зв'язків

Про це повідомляє УНІАН.

За словами голови фракції партії "Слуга народу" у ВР Давида Арахамії, наразі є три кандидатури на посаду голови комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, яку обіймає Богдан Яременко.

За його словами, 11 листопада на засіданні фракції Яременко повинен висловити свою позицію щодо скандальної ситуації довкола нього, а потім має відбутися голосування.

"Моя особиста думка полягає в тому, що він повинен піти з голови комітету. Він має залишитися в комітеті, тому що він дуже досвідчений дипломат. Але це питання етичного характеру, якесь етичне покарання має бути", – сказав Арахамія.

Він переконаний, що покарання не має бути настільки жорстким, як складання мандату. На запитання, чию кандидатуру запропонують на посаду голови комітету, Арахамія відповів, що є три кандидата. Водночас, він не назвав прізвищ, лише додав, ці депутати не здогадуються, що є кандидатами на посаду голови комітету.

Раніше Арахамія розповів, коли розглянуть відставку Яременка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: