fbpx
Сьогодні
13:04 09 Лис 2019

У Медведчука почалися проблеми одразу після приходу Зеленського на Банкову

Віктор Медведчук – єдиний, хто відкрито критикує нову владу.

Про це йдеться у статті на УП.

Зазначається, що одразу після приходу Зеленського на Банкову, у пулу пов'язаних з Медведчуком каналів почалися проблеми. Нацрада з питань телерадіомовлення уже відмовилася продовжувати цифрові ліцензії каналу "112 Україна". Можуть початися проблеми і в ZIKa та NewsOne. Що дозволяє Медведчуку на цих каналах критикувати Зе за "наступ на свободу слова".

"Іншою важливою особисто для Медведчука темою є зв'язки з росіянами й обмін полоненими. Скільки б він не возив сала українським бранцям в російські тюрми, але визволили їх звідти без його участі. У Зеленського знайшовся свій переговірник із Кремлем, який зумів організувати обмін.

Якщо так піде і надалі, Медведчук може втратити свій головний актив – монополію на доступ до Путіна, яку він утримував впродовж президентства Порошенка", – йдеться у статті.

Тема миру і припинення війни на Донбасі стала у Медведчука головною для критики Зеленського. У своїх ледь не цілодобових коментарях каналам із холдингу "Новини" Медведчук постійно повторює, що Зеленський – не кращий за Порошенка і війну, схоже, припиняти не хоче.

"Акцентовано нагнітати тему миру Медведчука змушують ще й внутрішні партійні інтриги. Поки що в ОПЗЖ немає видимого розколу, але напруга між акціонерами помалу наростає.
Річ у тім, що коли партію створювали, то присутність Медведчука була важлива, перш за все, через прямий контакт з Путіним, що для проросійського електорату мало великий вау-ефект. Тепер, коли контакти з Кремлем перебрали на себе люди Зе, інші акціонери ОПЗЖ починають запитувати у себе, для чого їм у партії "миротворець" без миру", – підкреслюють журналісти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: