fbpx
Сьогодні
Фото, відео 20:50 09 Лис 2019

У Києві влаштували акцію під посольством Польщі на підтримку затриманого Мазура

Фото hromadske.ua

У Києві під польським посольством влаштували акцію на підтримку затриманого в Польщі за запитом Росії співробітника секретаріату Уповноваженої Верховної Ради з прав людини, активіста та добровольця Ігоря Мазура з позивним «Тополя».

Про це повідомляє hromadske.

Учасники акції вимагають від польських правоохоронців відпустити Мазура якомога швидше.

Водночас, мітингувальники закликали не ображати посольство і кажуть, що прийшли проінформувати поляків, що вони затримали невинного і цим підіграли РФ.

«Ми прийшли на підтримку Ігоря Мазура. Ми сподіваємося, що польські правоохоронці зробили помилку і не розуміють до чого вдалися. Бо окрім, як сприянням російським спецслужбам це назвати не можна. Сподіваємося, що хтось з посольства зараз приїде в дасть коментар розлогий», — заявив учасник акції Богдан Ходаковський.

«Подія кричуща бо Мазур це не пусте місце, це символ України. Події систематично повторювані. Росія використовує вразливості системи Інтерпол. Дивно, що це сталося саме в Польщі. 7-го, два дні тому тут був прийом колишніх бранців. Вони розповідали як вони сиділи і ось через 2 дні вирішують поповнити путінський обмінний фонд», — заявив Михайло Агафонов, біженець з Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: