fbpx
Сьогодні
15:48 09 Лис 2019

Розведення військ поблизу Петрівського: штаб ООС назвав етапи

Активна фаза розведення сил та засобів, тобто безпосередньо відведення військ та озброєння, у районі Петрівського та Богданівки тривати три доби.

Про це сказав заступник командувача операції Об'єднаних сил Богдан Бондар.

Відведенню з українського боку підлягають 42 військовослужбовці Збройних Сил України, три бойових броньованих машини та 48 одиниць стрілецької зброї.

«Безпосередньо на розведення сил та засобів виділено три доби. 12 листопада о 12:00 особовий склад і техніка перемістяться на нові позиції. Потім протягом 25 діб ще будуть проводитись заходи з розмінування ділянки місцевості», — зазначив Бондар.

Він пояснив, що на ділянках, які немає можливості розмінувати встановлюватимуть позначками «міни», аби на них не потрапив ніхто з цивільних та військових.

В районі н.п. Богданівка та Петрівське, що на Донеччині, розпочався практичний етап процесу розведення сил і засобів на…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Saturday, November 9, 2019

Також будуть демонтувати фортифікаційні споруди та інші об'єкти військового призначення в межах визначеної ділянки.

На 29 добу українська сторона має поінформувати про те, що усі заходи проведено і, вже наступного дня, представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ проводитимуть верифікацію виконаних заходів.

У штабі запевнили, що якщо з боку бойовиків будуть обстріли або провокації, то українські війська повернуться на попередні позиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: