fbpx
Сьогодні
09:34 09 Лис 2019

Розслідування з імпічменту Трампа завершиться до Різдва, - ЗМІ

Демократична більшість у Палаті представників, яка ініціювала розслідування з імпічменту президента Трампа, планує завершити його та провести загальне голосування до різдвяних свят, щоби з нового року розгляд справи розпочав Сенат.

Про це із посиланням на заяви законодавців від Демократичної партії пише The Hill, передає Еспресо.TV.

"Наступного тижня демократи проведуть перші публічні слухання з телетрансляцією за результатами їхнього уже майже 7-тижневого розслідування щодо імпічменту, викликавши трьох кар'єрних дипломатів, які вже підтвердили, що Трамп, його особистий адвокат Руді Джуліані та їхні спільники нахабно домагалися "послуги за послугу" від України", – йдеться у статті.

Плани провести голосування з імпічменту президента в нижній палаті Конгресу підтвердив член Розвідувального комітету конгресмен Денні Хек (Демпартія).

"Я думаю, що без поспіху, але, знову ж, без затягувань та обмірковано, Палата представників має поставити собі за мету розібратися з цим у розвідувальному, міжнародному та юридичному комітетах, а також провести загальне голосування до Різдва",- зауважив конгресмен.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: