fbpx
Сьогодні
18:55 09 Лис 2019

Після перевірки Милованов встановив, що "коні не винні" і розповів, з кого брати приклад

Міністр розвитку економіки Тимофій Милованов відвідав філію "Київський племконецентр" ДП "Конярство України" та встановив, що "коні не винні".

Про це він написав у Facebook.

"Коні не винні. Я впевнений, що якби у Максима Родіонова з державного підприємства в Броварах була можливість використовувати кошти інвесторів, то йому б вдалося організувати роботу підприємства так, як це робить Олег Мигович – керівник приватного ТОВ "Жашківський кінний завод". В принципі, Максим робить багато з того, що й Олег: доглядає коней, продає сперму жеребців, з усіх сил дбає про конюшню, косить сіно, бере участь у змаганнях з кінного спорту", – пише міністр.

Проте Милованов підкреслює, що бізнес Олега розвивається й приносить доходи, а відтак – сплату податків і доходи в бюджет. А Максим витрачає купу зусиль на боротьбу з рейдерами, які підпалюють його об'єкт й не має підтримки від держави, яка є власником підприємства.

"Ось порівняйте. Це кінний завод у Жашкові, яким керує Олег Мигович. Тому – приватизація", – пише міністр та викладає відповідне відео.

Коні не винні. Я впевнений, що якби у Максима Родіонова з державного підприємства в Броварах була можливість використовувати кошти інвесторів, то йому б вдалося організувати роботу підприємства так, як це робить Олег Мигович – керівник приватного ТОВ «Жашківський кінний завод». В принципі, Максим робить багато з того, що й Олег: доглядає коней, продає сперму жеребців, з усіх сил дбає про конюшню, косить сіно, бере участь у змаганнях з кінного спорту. Але! Бізнес Олега розвивається й приносить доходи, а відтак – сплату податків і доходи в бюджет. А Максим витрачає купу зусиль на боротьбу з рейдерами, які підпалюють його об'єкт й не має підтримки від держави, яка є власником підприємства. Ось порівняйте. Це кінний завод у Жашкові, яким керує Олег Мигович. Тому – приватизація.

Posted by Тимофей Милованов on Saturday, November 9, 2019

 

Раніше Милованов заявив, що піде "шукати коней" та 70 млн грн.

Потім Милованов "знайшов коней" та розповів, якими мають бути власники та директори компаній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: