fbpx
Сьогодні
14:42 08 Лис 2019

Ахметов запускає ще один телеканал

Медіахолдинг олігарха Ріната Ахметова запустить інформаційний телеканал "Україна 24" з грудня 2019 року.

Повідомляє прес-служба SCM.

"У грудні 2019 року телеканал "Україна 24" почне своє цілодобове ефірне мовлення на всій території України, в кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV і ОТТ-платформі Oll.tv. Програмна політика і ефірна сітка телеканалу "Україна 24″ в даний час знаходяться в детальному опрацюванні".

На засіданні 7 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію телеканалу "Ескулап TV" (ТОВ "Аспер 2011"), який входить в "Медіа Група Україна", через зміну логотипу та концепції мовлення.

На засіданні регулятора зміни не деталізували, однак, за словами члена Нацради Олександра Ілляшенка, за концепцією – це буде інформаційний канал "Україна 24". Близько 15 годин мовлення на добу – інформаційні програми.

Блогер, журналіст Денис Казанський прокоментував цю новину у своєму Facebook: " В итоге получится очередной дорогой, но бестолковый клон 112 канала с однообразными унылыми экспертами и ток-шоу. Уже десятый или одиннадцатый по счету, с охватом в 1% аудитории.

Не понимаю, почему наши олигархи один за другим вкладываются в эту чепуху, когда рынок и так перенасыщен до абсурда. Тем более, что жизнь уже доказала – инвестировать надо в производство развлекательного контента. В мире постмодерна нужно штамповать комиков, рэперов, актеров-юмористов. Побеждает тот, кто умеет смешнее пошутить над оппонентом".

Довідка:

Власником медіа-холдингу "Медіа Група Україна" є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

Медіахолдинг об'єднує телеканали "Україна", "НЛО TV", "Індиго TV", "Футбол 1″/"Футбол 2", "Донбас", "34 телеканал", "Сигма", оператор супутникового телебачення Xtra TV; міжнародні канали Ukraine 1/Ukriane 2, NLO TV 1/NLO TV 2.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: