fbpx
Сьогодні
18:50 07 Лис 2019

Зеленський заявив, що Арахамії складно

Президент України Володимир Зеленський пояснив розбіжності у фракції "Слуга народу" і заявив, що Давиду Арахамії складно.

Про це він повідомив у своєму відеоблозі "Зе! Президент" в Youtube.

За словами Зеленського, депутати фракції повинні вирішувати всі спірні моменти на внутрішніх засіданнях фракції, а не виносити їх на засіданні Верховної ради.

"Є деякі помилки, є деякі моральні вчинки. Є депутати, які не хочуть голосувати за ті чи інші закони, хоча ми домовлялися. Коли обговорюються закони на засіданні фракції або в комітетах, там, будь ласка, сперечайтеся, але не виносьте це на засідання Ради. Якщо 70% фракції "Слуга народу" за той чи інший законопроект напередодні голосування, то ми всі голосуємо", – сказав президент України.

За його словами, "прості люди" у фракції, хоч і допускають помилки, проте є представниками різних верств населення.

"Я розумію нашого главу фракції. Давиду (Арахамії, – ред.) складно. І заступникам складно. Тому що такої партії ніколи не було. 254 людини – вони різні. Є ті, хто знає всі закони, вони освічені, провідні економісти з практикою, з досвідом, юристи. А є звичайні люди, фермери або з підприємств. Прості. Вони, вибачте на такому слові, довго в'їжджають. Тому є помилки. Вони показують ставлення того чи іншого класу, і показують тобі, де помилки, тому що представляють різні верстви суспільства з різною ментальністю і заробітком. Тому поки у Верховній раді у нас демократія, але поки", – повідомив Зеленський.

Зеленський також заявив, що через виснажливу роботу президента у кінці вечора він з людини перетворюється в організм.

«До цієї роботи, до цього звикнути не можна. Люди як кажуть: до доброго швидко звикаєш, а це реально життя дуже складне, дуже складна професія, яка забирає всі сили, час та іноді бажання. В кінці вечора з людини перетворюєшся в якийсь організм, який не хоче думати, робити, навіть не розуміє іноді про що говорить сім'я», — сказав Зеленський.

За словами глави держави, робота президента втомлива не тільки для нього, а й для сім'ї.

Це вже друге відео Володимира Зеленського, записане за кермом Tesla. Перше з'явилося у липні 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: