fbpx
Сьогодні
10:56 07 Лис 2019

У власника телеканала "Прямий" проводять обшуки

У колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів і власника телеканалу «Прямий» Володимира Макеєнка проводять обшуки правоохоронці.

Про це повідомляється в ефірі "Прямого".

Відзначається, що з обшуками прийшли в квартиру Макеєнко. "Прямий" розцінив це як "наступ на свободу слова", в ефірі каналу почався тематичний марафон.

Під час прямого включення кореспондент повідомив, що їх не пускають, так як в квартирі проводяться слідчі дії. Він зазначив, що чоловіки, які там знаходяться, відмовилися назвати правоохоронний орган, який вони представляють.

У серпні глава Госудаорственного бюро розслідувань Роман Труба повідомив, що у ГБР є виробництво щодо можливого ухилення від сплати податків при продажу телеканалу "Прямий" Володимиру Макеєнко.

Заява про відкриття провадження, в якому фігурує Макеєнко і п'ятий президент Петро Порошенко, подав в ГБР юрист і колишній заступник голови Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов.

Він вважає, що Порошенко "у складі організованої злочинної групи" заволодів телеканалом "Прямий", оформивши його на офшорну компанію, яка "фіктивно належала" Макеєнко.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: