fbpx
Сьогодні
21:14 06 Лис 2019

Зеленський поговорив з Ердоганом про Донбас

Фото ОПУ

У середу, 6 листопада, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Як повідомляється, під час розмови лідери двох країн обговорили стан підготовки до проведення в Києві чергового засідання Стратегічної ради високого рівня під співголовуванням президентів України і Туреччини.

Президенти відзначили обопільну налаштованість на подальше посилення співпраці за всіма напрямами, що становлять взаємний інтерес. Вони також погодилися з важливістю активізації переговорного процесу щодо підготовки до укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною і Туреччиною.

Володимир Зеленський привітав участь турецьких компаній у виставці "Зброя та безпека-2019", при цьому зазначивши важливість співпраці з Туреччиною в контексті посилення обороноздатності України.

Зі свого боку Реджеп Тайіп Ердоган підкреслив незмінність підтримки Туреччиною суверенітету і територіальної цілісності України. Він також привітав кроки українського уряду щодо мирного врегулювання ситуації в Донбасі.

Нагадаємо, що Зеленський відбув з робочою поїздкою до Харківської області.

Він шокований статистикою Укроборонпрому.

Раніше повідомлялося, що Зеленський ініціює створення Військової поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: